Deset tisuća života ★ Michael Poore

Izdavač: Lumen

Ocjena: 5/5 ★★★★★

On je proživio skoro deset tisuća života odbijajući dostić savršenstvo, jer je smrtno zaljubljen u Smrt. Smrt je prekrasna mlada djevojka blijede puti i duge crne kose imenom Suzie koja ga čeka između svakog novog života…Oni završe zajedno…

Imaju li dovoljno vremena?

Je li takva ljubav moguća i što će se dogoditi kad Milo ispuca svih 10 000 života?

Briljantna knjiga!!! Svaka stranica nosi barem jednu univerzalnu pouku, jedan grumenčić zlata…Nekoliko njih sam izdvojio u citate…

“Uspiješ li preživjeti izloženost velikoj količini novaca i povlastica u ranom djetinjstvu i pritom se ne pretvoriš u seronju, svemir je obično impresioniran.”

Milo je najstarija duša na Zemlji. Imao je 9995 prilika da dosegne savršenstvo. Preostalo mu je još pet života. Ima točno još pet prilika koje ukoliko uprska, pada u ništavilo. Njegova će duša u tom slučaju biti ukinuta poput neke dosadne serije na tv-u.

“Milo je u svoju jednu jedinu dušu utrpao toliko znanja i iskustva da ga je to znanje pritiskalo i peklo i pretvorilo se u mudrost kao što se ugljen pretvara u dijamant. “

Milo namjerno izabire život gdje ne postiže savršenstvo kako bi što duže mogao biti u zagrljaju zanosne Smrti, tj Suzie. Ona nije samo njegova prijateljica i ljubavnica tijekom bezbrojnih boravaka u međuživotu, nego Milo doslovno za nju živi iz inkarnacije u inkarnaciju.

Knjiga je prepuna filozofije, istočnjačkih misli i vjerovanja, modernih problema, psihologije, ali je u isto vrijeme ogrnuta plaštem ljubavi, nježnosti, topline i začinjena briljantnom duhovitošću.

Moje tople preporuke 🙏

Briljantna knjiga!!! Svaka stranica nosi barem jednu univerzalnu pouku, jedan grumenčić zlata…

“Žao mi je, ali što jest – jest, dušo. To je još jedan razlog zbog kojega je naš dečko izvan ravnoteže. Ljudi – duše se ne šlataju s univerzalnim dušama. On je osoba. Ona je Smrt, za Boga miloga.”


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s