Brzo-čitajuće poslastice 🍰🍰

     ▪▪▪   Kratki osvrt   ▪▪▪

Ukratko:

Pitko i neki će reći možda “plitko”, ali ja bih se zadržao na ovome – PITKO. Ovo nije literatura za uvijanje i razvijanje moždanih vijuga, ronjenje u dubinama filozofije i psihologije. Ovo nije teško štivo, ali je zato sve što trebate za ispuniti popodne u opuštanju moždanih sinapsi  pijuckajući čaj izvaljeni u vašem omiljenom naslonjaču.

Romantika i erotika, dva nezaobilazna sastojka začinjena teškim životnim nedaćama i naravno (kao i uvijek) super-zgodni glavni likovi. Dalje od toga ne treba ništa govoriti…

Šef iz snova
VI KEELAND
Znanje


Pri prvom susretu s Chaseom Parkerom nisam ostavila baš najbolji dojam. Skrivala sam se u hodniku restorana i slala poruku svojoj najboljoj prijateljici da me spasi groznog spoja. Čuo je što govorim i rekao mi da sam snob, a onda mi nastavio soliti pamet savjetima kako se ponašati prilikom izlazaka s muškarcima. Stoga sam mu rekla neka gleda svoja posla – kakva god bila posla takvog visokog, predivnog, punog sebe frajera – i vratila se svom partneru. Prolazeći pokraj mog stola, nacerio se, dok sam ja tu arogantnu, seksi stražnjicu promatrala kako se vraća svojoj partnerici. Nije bilo pomoći, svako malo potajice sam ga pogledavala jer privlačio me poput magneta. Kada se prezgodni neznanac zajedno sa svojom jednako seksi partnericom iznenada pojavio za našim stolom, pomislila sam da će me otkucati. Umjesto toga, pravio se da se poznajemo i krenuo u detalje prepričavati neugodne pričice iz naših navodno zajedničkih mlađih dana. Moj se spoj iz krajnje dosade odjednom pretvorio u nešto čudesno uzbudljivo. Kada se sve svršilo i svatko otišao svojim putem, nisam mogla prestati razmišljati o njemu. Hoću reći, kakva je bila vjerojatnost da ponovno naletim na njega u gradu od osam milijuna stanovnika? Pa ipak… Kakva je bila vjerojatnost da mjeseca dana nakon toga on postane moj novi seksi šef?

Oni koji uživaju odmarati mozak i plivati na površini grijući se na suncu, uživat će u ovim knjigama;

SLOMLJENA 1, 2
H.M.Ward
Profil

Idealne knjige za svako doba dana i godine kad vam se ne roni u dubinama.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s