Seksi stranac ★ Kendall Ryan

Izdavač: 24sata Knjige

Ocjena: 3/5 ★★★

Priča o dvoje ljudi koji su od početka zajedljivi jedno prema drugome i cijelu knjigu se nadmudruju luckastim izjavama, tipičnim humorom zapadnjaka dok konačno od siline kemije ne završe u krevetu skupa…

Dakle, kratko i jasno. Ovo je kratka priča nabijena erotikom. Oni koji ne vole detaljne opise erotskih naboja neka odmah odstupe, jer ova ih je knjiga prepuna. Priča je pomalo predvidljiva i premalo razrađena.

Luke Wilder zna da prelijepa strankinja ne pripada uspavanom gradiću u kojemu on živi. Gradska je cura koja neće ostati nakon što poprave njezin skupi automobil, pa je zbog toga bolje ignorirati snažnu potrebu da ga primijeti. Međutim, čim je otvorila usta i uzvratila mu istom mjerom, poželio je razmijeniti s njom više od uvreda. Charlotte Freemont odmah se svidio bezobrazni stranac s kojim je zaglavila. Šteta što je zgodan i privlačan kao grijeh. Charlotte je u bijegu od svoje prošlosti i ne želi se ni s kim spetljati, čak ni s nekim kome je toliko teško odoljeti poput Lukea. Međutim, kada ju je proveo kroz svoju tvornicu viskija, pojavila se međusobna privlačnost i Luke je odlučio zgrabiti priliku da joj pokaže kako nije uvijek grub i bezobrazan.

“Čim je ušla u lokalni obiteljski restoran What the Cluck, znao sam da ne pripada ovom gradiću. Znali su to i drugi koji su okrenuli glavu prema njoj. Oni koji je nisu odmah zapazili, zasigurno jesu kada su čuli kako njezine štikle udaraju po drvenom podu. Čak ni mrmljanje nije moglo prekriti zvuk potpetica na borovini. Najprije sam vidio njezine skladne obline, tamnu sjajnu kosu i okruglu stražnjicu stvorenu za stiskanje, udaranje i grickanje, Sestra se nagnula prema meni da mi šapne nešto u uho, prekinuvši moj prljavi tijek misli.”

Luke ima brata Dukea i sestru Molly. Luke i Duke (Lucas i Daniel) su blizanci i gotovo ih je nemoguće razlikovati. Mama ih je napustila dok su još bili djeca, a tatu bolje i da nisu imali. Bio je alkoholičar. Blizanci, kako su bili stariji, preuzeli su brigu o Molly i obiteljski posao. Jedino Molly ih je mogla razlikovati, ali je li za tako nešto sposobna i Charlotte?

“Blizanci su potpuno jednaki, od izražajnih zelenih očiju sa zlatnim mrljama, sve do punih usta koje se često zlobno smješkaju. Jednako su građeni, sto osamdeset centimetara čistih mišića.”

KENDALL RYAN je autorica više od dvadeset bestselera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Todaya. S više od 1,5 milijuna prodanih primjeraka, njezine su knjige prevedene na brojne jezike u zemljama diljem svijeta. Od 2012. godine, kada je počela sa samostalnim objavljivanjem, njezine knjige redovito zauzimaju prvo mjesto u knjižarama Barnes&Noble i online trgovini iBooks.

Charlotte

“Doznala sam svašta o tebi danas”

Luke

“Ne vjeruj svemu što čuješ. Siguran sam da imam dobru reputaciju u ovom gradu, ali nikada ne znaš što se može pričati čovjeku iza leđa.”

Kao što sam već rekao jednom, knjige od 24sata obično budu prenapuhane cijenomu odnosu na kvalitetu tiska (korica i papira) te broju stranica… Ova knjiga kad je izašla, koštala je 79,90 kn, a broji svega 197 stranica.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s