Prljave LAŽI ★ Raine Miller

Izdavač: Stilus knjiga

Ocjena: 5 /5 ★★★★★

Prevoditeljica: Antonia Bojčić

Serijal: Blackstone dinastija

Sexy i strastveno da se sve puši…

Ovo je jedna divna ljubavna priča. Likovi su prizemni, normalni i lako ih je zavoljeti. Autorica je ostvarila savršeni omjer romantike i strasti.

Winter Blackstone, (dvadesetčetverogodišnjakinja) je godinama zaljubljena u Jamesa, prijatelja svog brata Caleba (čiju priču smo čitali u prvom dijelu serijala – Prljavo bogat) .

James Blakney (tridesetdvogodišnjak) je isto tako godinama unazad bacio oko na Winter, ali mu se ona činila zabranjenom zonom pošto je sestra njegova dobrog prijatelja Caleba…

Oboje doživljavaju pravo iskušenje nakon što se Winter doseli u stan u luksuznoj zgradi u kojoj stanuje i James.

Nakon što mu otac baci bubu u uho da mu je vrijeme da se skrasi, oženi i dibije dijete, James ne prestaje razmišljati o samo jednoj osobi koju može zamisliti u toj ulozi – Winter.

Oduvijek je osjećao da treba štititi Winter čak i voljeti, ali tijekom godina ta je ljubav iz „bratske“ prerasla u strastvenu goruću želju.

Splet slatkih sinkroniciteta poveže naš par u divnu romansu začinjenu pikantnim dijalozima i još pikantnijim ljubavnim scenama.

Najljepši dio je Jamesov odnos prema Winter. Viteški dostojanstven, pažljiv, a u isto vrijeme zvjerski strastven.

Autorica je vješto povezala prvu priču sa ovom i tako smo dobili uvid u radnju koja se odvijala paralelno s radnjom prve knjige (Prljavo bogat), a u isto vrijeme nam je dala naslutiti radnju sljedeće knjige koja će biti o Lucasu (drugom divljem bratu male Winter) i Victorije (sestre Jamesa Blakneyja).

Poslije Epiloga, autorica nam je darovala jedno zasebno poglavlje o Calebu i Brooke, junacima prve knjige ovog serijala.

“Zbog prelijepe, drage, pametne i suosjećajne djevojke pokraj mene odjednom je postojala nada za budućnost. Winter je i najteže breme činila lakšim. Zbog nje je stalna, probadajuća bol u mojem srcu počela nestajati.”

“Rekao sam svojoj savjesti neka odjebe i ostavi me na miru za promjenu.”

“Kakve su ti se misli rojile glavom o ovoj djevojci?” upitala je skromnim šaptom aludirajući na sebe.
“Prljave”, izlanuo sam. Povukao sam je iz svojeg krila na sjedalo. “Vrlo prljave…”

“Prelijepa si…sada…ovdje…takva kakva jesi.”

Sažetak knjige

James i Winter ne mogu potpuno odgonetnuti osjećaje koje gaje i koji ih pomalo plaše, ponajprije jer su jako snažni. Nijedan put prema pravoj ljubavi nije lak, posebno kada na njega utječu vanjski čimbenici nužne, prisilne i slučajne laži.Raine Miller spaja dvoje ljubavnika na praktičan i romantičan način. Trebaju jedno drugo na različite načine, a pratiti ih kako to prihvaćaju i kako se s time nose katkada je zabavno, ali uvijek vatreno i strastveno.

O autorici

Raine Miller čita ljubavne romane otkad je uzela prvu knjigu Barbare Cartland dok je imala samo trinaest godina. I možemo sa sigurnošću reći da ih nikada neće prestati čitati. Djelomično zato što sada, osim što ih čita, i piše ljubavne romane. Istina, Raineine priče još su izazovnije od onih gospođe Cartland. U njezinim pričama dominiraju zgodni, seksi junaci koji nikad ne izlaze iz mode. Pisanje knjiga uglavnom joj ispunjava dane i uvijek je zaposlena. Raine ima divna supruga, dva briljantna sina i dva vrlo zaigrana talijanska hrta koji je povlače natrag u stvarni svijet kada je pisanje odnese predaleko.

Ova knjiga mi je bila puno, puno bolja od prvog dijela 👌

Preporučujem još jednom ovu divnu romansu. Raine nas je i ovom pričom još jednom lansirala u svemir strastvene ljubavi.

Sad se još samo moramo malo strpiti dok iščekujemo sljedeću romansu iz serije Blackstone. I to onu intrigantnu sa Lucasom i Victoriom (a Lucas se pokazao kao vrlo zanimljiv sporedni lik u ovoj priči) .

“Ne sjećam se kako sam ustala, ali znam da sam potrčala, a noge su me nosile prema Jamesu. Nisam birala smjer kojim ću ići, samo sam išla… prema njemu. Stajao je ispred mene u pijesku, njegova božanska figura čekala je samo mene. Svaka linija njegova isklesana tijela, čvrsta vilica, oči koje su govorile mnogo više nego što bih ikada mogla shvatiti – moj prelijepi muškarac bio je tu zbog mene. Došao je zbog mene… da me osvede kući. “

Link za kupnju: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/ljubavni-erotski/prljave-lazi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s