Nakon sloma ❤️ Nakon predaje ★ Kendall Ryan

Izdavač: 24sata Knjige

Ocjena: 4 /5 ★★★★

Prevoditeljica: Andrea Cvjetković

Slomljen muškarac i slomljena žena spletom okolnosti postanu lijek jedno drugome. Ali tanka je granica između lijeka i otrova.

Ovo je ljubavna priča koja započinje knjigom Nakon sloma, nastavlja se knjigom Nakon predaje i završava knjigom Nakon pada. Lagana i vješto ispredena priča koju je užitak čitati čak i kad si u stisci s vremenom ili kad si umoran od teških knjiga. Likovi su dobro osmišljeni i ne možeš da ih ne voliš, pogotovo tako slomljene dok ih ljubav ponovno sastavlja. Prvi i drugi dio ostavljaju te u nestrpljivom iščekivanju nastavka. Pogotovo se ovo odnosi na šokantni kraj druge knjige.

Nakon sloma

Sinopsis

Život Knoxa Bauera dosegao je točku s koje nema povratka. Bori se ispuniti prazninu u sebi, tražeći utjehu u krevetu s nepoznatim ženama. Kao skrbnik trojici mlađe braće, zna da tako dalje ne ide: treba im biti uzor, a u posljednje vrijeme samo je dokazao koliko je zapravo nesređen. U potrazi za promjenom, dolazi na sastanak Anonimnih ovisnika o seksu, gdje ga u iskušenje dovodi privlačna savjetnica McKenna. Dvadesetjednogodišnja McKenna traži načine da se iskupi. Nakon što je u stravičnoj automobilskoj nesreći izgubila oba roditelja, svjesna je da će si, bude li dovoljno dobra, možda moći oprostiti za ono što se dogodilo. Stekavši diplomu iz savjetovanja, počinje voditi skupinu ovisnika o seksu, gdje upoznaje izmučenog Knoxa, a njezin život postaje kompliciraniji nego što je očekivala. Nema vremena za zločestog dečka, koji je samo želi odvesti u krevet, ma koliko to njezino tijelo željelo. Popravljačica u njoj želi mu pomoći, ali vjerovanje Knoxovim istinskim motivima iziskuje više hrabrosti nego što je ona ima.

O autorici

Kendall Ryan rođena je 15. kolovoza 1981. Napisala je više od dva desetaka romana, uključujući samoobjavljene bestselere.  Njezine su knjige opisane kao "lijepe, elektrificirajuće ljubavne priče zbog kojih čak i većina pesimističnih osoba može vjerovati u sretno vječne događaje." Piše romanse za odrasle i romantične komedije, a njezine su knjige prodane u više od 2 milijuna primjeraka širom svijeta , 

Citati

“Osjećala sam se živom i željela sam ovo – dirati prekrasnog, slomljenog muškarca, biti dio zbog kojeg će ponovno biti cjelovit.”

“Gledajući njegove tužne oči, shvaćala sam što je mislio kada je govorio o tami. Potpuno jednak osjećaj progonio je i mene. Nisam mogla podnijeti biti nasamo sa svojom tugom, pa sam se bacila na posao. Knox se bacio na žene.”

Knox Bauer

“Pogledao sam sebe u poderanim trapericama, izblijedjeloj crnoj majici i čarapama s rupom na palcu. Ni moja braća nisu bila bolja. Većina njihove odjeće bila je rabljena. Nije nam smetalo; imali smo što nam je potrebno.”

“Trebalo bi zakonom zabraniti tako zgodnim curama da budu savjetnice ovisnicima o seksu. Ozbiljno, trebaju zabraniti to sranje.”

“Imala je okus po Sunčevu svjetlu, slatkišima i jebenom savršenstvu.”

McKenna

“Mogao me je zauvijek ovako držati kao taoca u vlastitom krevetu.”

Link za kupnju: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/ljubavni-erotski/nakon-sloma

———————————————-

Nakon predaje

Nema se tu puno za govoriti. Svaki dio od ova povezana tri romana (u ovom slučaju – prva dva) su zaista kratki i slatki i suvišno bi bilo da vam ih doslovno prepričavam. Ono što mogu već sam gore spomenuo, izuzetno dobra razrađenost likova, topli i pomalo primamljivo predvidljiv ljubavni sadržaj koji u prve dvije knjige završava napeto i šokatno, ali mogu se okladit da zato u trećoj završava kao i svaki ljubavni roman ovog tipa – “živjeli su dugo i sretno, vjenčanje, beba…etc”. Priča mi se unatoč predvidljivosti – jako svidjela, jer u ovim romanima naglasak je na fontanu osjećaja, a ne samu radnju. Doživješi katarzu nakon ovakvih romana, puno se lakše uzima onda i nešto zahtjevnije. Ovo je pak idealni predah. Odmor i bijeg.

Sinopsis

Nimalo pokolebana Knoxovom kompliciranom povješću s ovisnošću o seksu, McKenna ustraje u svojoj vezi s ovim predivnim oštećenim čovjekom. Iskusit će najviše vrhove dok istražuju jedno drugo, zajedno s najmračnijim dnom i brigom da njegova prošlost možda nije u potpunosti iza njega. Ali kada se pojavi komplikacija iz njezine prošlosti, prisiljena je odlučiti o smjeru u kojem će njihova veza krenuti i sve u što je bila sigurna dovedeno je u pitanje.

Citati

“Bili su jako povrijeđeni gubitkom roditelja. Bojali su se ikoga trebati.”

“Ako sam išta naučila na ovom putovanju, to je da je život kratak i da ti u svakom trenutku može biti oduzet.”

“Oduvijek si vjerovala u mene. Čak i prije nego što sam sam počeo vjerovati u sebe.”

Imate moje preporuke, dragi ljubitelji romanse i erotike. Ovo je baš pravi erotski bombončić zapakiran u tri šarena omota.

Nakon šokantnog završetka druge knjige, u iščekivanju smo trećeg i završnog dijela Nakon pada.

Link za kupnju: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/ljubavni-erotski/nakon-predaje

Jedna misao o “Nakon sloma ❤️ Nakon predaje ★ Kendall Ryan

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s