Nakon pada ★ Kendall Ryan

Izdavač: 24sata Knjige

Ocjena: 4/5 ★★★★

Prevoditeljica: Tea Tosenberger

Slomljen muškarac i slomljena žena spletom okolnosti postanu lijek jedno drugome. Ali tanka je granica između lijeka i otrova. Ona je njegov anđeo, ali i anđeli ponekad padnu na kušnji…

Ovo je ljubavna priča koja započinje knjigom Nakon sloma, nastavlja se knjigom Nakon predaje i završava knjigom Nakon pada.

Recenziju za prve dvije knjige pogledajte na ovom linku: http://knjiskimoljac.blog/2019/07/29/nakon-sloma-%e2%9d%a4%ef%b8%8f-nakon-predaje-%e2%98%85-kendall-ryan/

Lagana i vješto ispredena priča u tri tanašna dijela… Priča je ovo koju je užitak čitati čak i kad si u stisci s vremenom ili kad si umoran od teških knjiga.

Likovi su dobro osmišljeni i ne možeš da ih ne voliš, pogotovo tako slomljene dok ih ljubav ponovno sastavlja komadić po komadić. Prvi i drugi dio ostavljaju te u nestrpljivom iščekivanju nastavka. Sva sreća – prevedeni su svi. Treći, završni dio, kulminira vatrometom emocija i strasti.

Sažetak knjige

U ovom, posljednjem poglavlju omiljenog serijala Nakon sloma, Knoxova i McKennina veza našla se u slijepoj ulici. Pogreške i tajne iz njihovih prošlosti sustigle su ih i prijete njihovoj budućoj sreći. Može li McKenna vjerovati da je Knox ovisnost ostavio iza sebe i izgraditi život s ovim prekrasnim problematičnim muškarcem? A kada Knox otkrije cijelu istinu o svojoj prošlosti, hoće li McKenna uspjeti zanemariti svoje strahove i prihvatiti ga?

O autorici

Kendall Ryan rođena je 15. kolovoza 1981. Napisala je više od dva desetaka romana, uključujući samoobjavljene bestselere.  Njezine su knjige opisane kao "lijepe, elektrificirajuće ljubavne priče zbog kojih čak i većina pesimističnih osoba može vjerovati u sretno vječne događaje." Piše romanse za odrasle i romantične komedije, a njezine su knjige prodane u više od 2 milijuna primjeraka širom svijeta ,

Citati

Knox;

” Jedno je bilo sigurno: ne zaslužujem anđela poput McKenne.”

“Sve sam vrijeme tražio tebe. I morao sam se naći na dnu kako bih te pronašao. Svog anđela.”

McKenna;

“Prije nego što sam upoznala Knoxa, bila sam tako naivna. Nisam bila svjesna polovine stvari koje se događaju na ovome svijetu. Živjela sam u mjehuriću jada, volontiranja i samopostojanja.”

“Osjećala sam se očajnom i potrebitom, željela sam da me voli, da me privuče u naručje i nikada me ne pusti. Nisam znala kako ću ikada pogledati te tužne oči i reći im da nastave dalje… Nešto mi je govorilo da je Knox ostavio otisak na mome srcu, u mojoj psihi, koji će tamo zauvijek ostati. “

“Ne. Ne možeš stalno sve kontrolirati, Knoxe. Ljubav je jebeno strašna. Ona je nezaustavljivi val koji ima moć povući te dolje i potpuno te utopiti. Ne možeš je uvijek izabrati, ona se razvija, isprva polako, ili ponekad naglo… Ljubav je nešto najljepše na svijetu. Svi je zaslužujemo.”

Preporučam cijeli ovaj serijal istinskim romantičarima. Priča nije samo pretakanje iz šupljeg u prazno, ima razrađenu pozadinu, razvijene likove i nisu zastupljena samo ljubakanja i seksualne vratolomije…iako, ima i toga, u izobilju.

Link za kupnju: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/ljubavni-erotski/nakon-pada

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s