Ljetna ljubav ★ Mary Kay Andrews

Izdavač: Mozaik knjiga

Ocjena: 4/5 ★★★★

Prevela: Divina Marion
O knjizi


Ellis, Julia i Dorie najbolje su prijateljice još od školskih dana. Sada im je već više od trideset godina i nalaze se na kako životnim, tako i ljubavnim raskršćima. Ellis je upravo otpuštena s posla i svodi životne račune koje je plaćala zadnjih deset godina. Julia je fotomodel, ima muškarca koji je obožava i koji bi za nju dao cijeli svijet, ali svejedno je nesigurna u sebe i svoje odluke.  A Dorie…ona će doživjeti šokantnu ljubavnu izdaju i neće znati kamo krenuti. A onda će doći ljeto i one će unajmiti kuću pokraj mora a u njihove će se živote uplesti još jedan muškarac i još jedna žena. Hoće li dobiti odgovore na pitanja koja ih muče? Hoće li prepoznati istinsku snagu ljubavi i ponovno pronaći sreću?Moj dojam


Zabavna brzo-čitajuća knjiga sa ponekim preokretom koji je poput pravog začina u jelo, dodan u ovu priču.

Nekomplicirano štivo od kojeg znamo što možemo očekivati.

Pripremite se za mnogo girly razgovora.

Ima tu i napetosti, ima akcije, ima humora, ima tuge, ima nade i ima ljubavi. Mnogo ljubavi.

Jedino što me ovdje smetalo je to što su likovi slabije razvijeni, pa se čitatelju na momente likovi učine toliko plošnima… Ali to je taj tip chick-lit literature i od takvog tipa literature se ni ne očekuje sad nešto pretjerano duboko. Očekuje se da nas opusti i zabavi, a to ova knjiga savršeno odrađuje.

Priuštite si ovaj vikend jedan završni ljetni odmor bijegom u ovu laganu knjigicu.


O autorici


Mary Kay Andrews je popularna američka spisateljica ljubavnih romana, a Ljetna ljubav njezin je prvi roman preveden na hrvatski jezik. Duhovita je to i opuštajuća priča o ljubavi, iskrenosti i svim onim stvarima koje naše živote čine vrijednim življenja.Citati


“Ellis Sullivan”, uzvratio je Ty, čvrsto odlučivši da će njegova biti posljednja. “Ti si mi najveći davež u životu. Obećaj mi da ćeš biti moj davež zauvijek.”


“Nema se što pomagati ženi koja ormar drži pun gotovine, a pištolj pun metaka. Takvoj ženi jednostavno se mičeš s puta.”


“U čemu je stvar s curama? Hoću reći, vas tri ste raštrkane na sve strane, a ipak ste se potrudile unajmiti kuću i zajedno provesti cijeli mjesec.”


“Bila si takav davež, ti i one tvoje poruke o tom kad se može ući u kuću. A onda sam te vidio na kolnom prilazu, u onim roza hlačicama… I shvatio sam da mi nema spasa.”


Preporučujem ljudima koji se žele opustiti i doživjeti jednu klasičnu romansu sa sretnim završetkom.Link za kupnju: https://www.svijet-knjige.com/proizvod/7058/ljetna-ljubav

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s