Skriveno blago ★ Melody Anne

Izdavač: 24sata Knjige

Ocjena: 4/5 ★★★★

Prevoditeljica: Ana Briški Đurđevac

Serijal “Blago”, 2. dio

Kao i prvi dio, ovo je jedan fini blagdanski desert koji vas neće udebljati, a zagrijat će vam srce.


O knjizi


Brielle Storm dobila je u nasljedstvo propali ranč u divljini Montane i s tom se činjenicom ne može pomiriti. Preselit će u svoj novi dom i pokušat će napraviti sve što je potrebno kako bi usrećila bogatog oca. Ali nikada neće zavoljeti ni ranč, ni Montanu, a neće se ni pretvarati da sve to radi sa smiješkom na usnama. Brielle ima bolji plan – doći će u Montanu, zaposlit će pomoćnike koji će odraditi sav posao, a ona će zbrisati prije prvog snijega. No vrijeme je u Montani nepredvidljivo, a Brielle će otkriti i druge opasnosti koje vrebaju u toj prekrasnoj državi. Ipak, kad se na njezinu pragu pojavi kauboj iz susjedstva, zgodniji od bilo kojega gradskog dečka, Brielle će zaključiti da Montana možda i nije tako loša. Kad joj se on zbog njezina neznanja i razmaženosti nasmije u lice, Brielle shvati da mora i sebi i njemu nešto dokazati…

Moj dojam


Ponovno pratimo nevolje razmaženih bogataša…

Prvi dio Neočekivano blago nas je ugodno iznenadio, a sad slijedi drugi dio; priča o sestri. Stormovi nisu zakazali ni ovaj put. 😁

Priča je ovo o razmaženoj kćeri, bogatašici, gradskoj curi koja biva primorana da iz blata uzdigne jedan ranč u Montani. Ona na ranču nailazi na lokalnog  rančera Colta i između njih od tog prvog susreta počinju frcati iskre. Dalje, kroz priču, pratimo njihovo međusobno natezanje i zadirkivanje. Colt se ubrzo zakači za Brielle kao riba na udicu… Ali Brielle ima problem s povjerenjem u ljude i uskoro će Colt uvidjeti da se iza površne djevojke, kakvom se predstavlja, krije jedna sasvim druga Brielle, osjećajna i ranjiva…

Što reći nego to da je ovo jedna vješto napisana romansa – kratka, pitka i izuzetno slatka. Idealno štivo za predah od težih knjiga.

Jedva čwkamo da zaronimo u treću romansu Stormovih.


O autorici


Melody Anne, autorica najprodavanijih romana s top liste New York Timesa i Usa Today napisala je popularni serijal Milijarderi neženje te mnoge druge romane, kao što su Predaja i Dijete za milijardera. Također je napisala ciklus romana za mlade, Uspon tamnog anđela, koji uključuje Ponoćni plamen, Ponoćni mjesec i Ponoćnu oluju. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.

Citati


“Toliko je godina bila izgubljena da više nije vjerovala da bi se ikada mogla iznova pronaći.”
.
“A sad joj je bilo dvadeset i pet, živjela je u kući koja se raspadala, posjedovala je propali ranč i trebala bi kontrolirati gomilu muškaraca koji je nisu htjeli ni pogledati, a kamoli poslušati što ima za reći.”
.


.
“Nije htio biti u “vezi” s njom. Ona je bila gradska cura, razmažena princeza. No bilo je nešto u njoj, nešto što ga je privlačilo. (…) Prvi se puta u životu poželio boriti za neku ženu, što nije imalo nikakva smisla. Brielle je bila gradska cura koja neće ovdje dugo ostati, cura koju će lako zaboraviti.”
.

“Dogodilo se tako postupno da nisam ni primjetila zidove koje sam podignula, nisam primjetila da su moja braća učinila isto to. (…) Nije se dogodilo preko noći, bila je riječ o sitnicama… U početku smo zajedno večerali, a onda smo večerali nekoliko puta tjedno pa nekoliko puta mjesečno. Na kraju više nikada nismo svi zajedno sjeli za stol.”
.


Preporučujem klasičnim romantičarima koji uživaju u povuci-potegni romansama, humoru između međusobnog prepucavanja heroine i heroja, kao i onima koji od ljubavnog romana očekuju sretni završetak, pokoje zrnce mudrosti i spicy začin u vidu hot scena.

Link za kupnju: https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/knjizevnost/ljubavni-erotski/skriveno-blago