Ljubavni govor tijela ★  Allan Pease, Barbara Pease

Izdavač: Mozaik knjiga

Ocjena: 4/5 ★★★★
Prevela: Ivana Ervaćanin


Sve što ste ikad željeli znati o govoru tijela, prepoznavanja kad vas netko zavodi, kad vas netko ne podnosi ili kad vas netko laže…

Sposobnosti tumačenja govora tijela su važne u ljubavnom životu i s pomoću njih se može izgraditi stabilna veza puna ljubavi.


O knjizi


Knjiga LJUBAVNI GOVOR TIJELA otkriva sve što trebate znati o ljubavnom govoru tijela od autora u više milijuna primjeraka prodane Velike škole govora tijela.

Od korištenja govora tijela za poboljšanje izgleda kod upoznavanja pa do pronalaženja partnera za dugotrajnu vezu, Ljubavni govor tijela pomoći će vam da odredite i ispravite govor tijela koji vam možda nije išao u prilog.

  • razumijevanje igre udvaranja
  • umijeće koketiranja i znaci udvaranja
  • Speed dating, prvi izlasci, tulumi, upoznavanje putem interneta i ostali samoubilački pohodi
  • u dobru i zlu – tajne uspješnih veza

Danas se suočavamo s romantičnim okolnostima koje naši preci nisu poznavali. Partnere možemo upoznati preko interneta, iskušavati speed dating-e, kozmetički ili kirurški poboljšati vlastitu vanjštinu (ili pogoršati), više puta se vjenčavati i razvoditi… Usprkos pregršt mogućnosti i mjesta na kojima možemo pronaći ljubav, svijet je u raljama epidemije samaca. Sve je više samaca i sve je više razvedenih… Iako živimo u doba kad su nam sve informacije dostupne na dodir prsta, udvaranje i ljubav ostaju nepoznanica i jedno od najmanje shvaćenih područja ljudskog ponašanja.

Ova knjiga pokušat će vam odgovoriti na najzbunjujuća pitanja o suprotnom spolu koja ste ikad postavili. Barbara, autorica ove knjige, kaže ovako: “Činit će vam se kao da ste oduvijek sjedili u mračnoj prostoriji i, premda ste nazirali obrise pokućstva, slika na zidovima i vrata, nikada niste zapravo vidjeli kako izgledaju. Ova će vam knjiga upaliti svjetlo da biste vidjeli ono što je oduvijek tu.”

Neke su žene zaprepaštene idejom da su muškarcima 21. stoljeća privlačne ponajprije zbog izgleda i pristupačnosti umjesto da ih žele zbog njihovih sposobnosti da njeguju, komuniciraju, budu božanstvene domaćice ili sviraju glasovir. Stvarnost je takva da muškarca morate najprije privući pa mu tek tada pokazati sve svoje unutarnje vrline…

Neverbalna komunikacija temeljni je dio udvaranja. Govor tijela također je ključan u izgradnji i očuvanju veze jer nam omogućava razvijanje prisnosti i osjećajnosti kojom usrećujemo drugu osobu.

Nemate li urođenu sposobnost ili niste naučili tumačiti govor tijela, ne brinite. Svako može naučiti čitati govor tijela. Vještine koje ćete steći čitajući ovu knjigu mogu biti korisne u svakom dijelu vašeg ljubavnog života, bilo da želite sebe učiniti privlačnijim suprotnom spolu, uočiti komu ste vi privlačni, izlaziti ili izgraditi dugotrajnu vezu.

U ovoj knjizi ćete naučiti:

Kako privući muškarčevu pažnju…

Zašto bi žene trebale staviti žarkocrveni ruž, suptilno naglasiti dekolte i nositi visoke potpetice…

Zašto bi muškarci trebali pokazati nadmoć…

Koje su to tajne privlačnog govora tijela u udvaranju…

Kako da žene lako prepoznaju muškarca koji laže ili vara

Kako na ženi i muškarcu prepoznati govori li istinu

Kako prepoznati sve suptilne znakove zavođenja…

Saznat ćete sve to i još mnogo toga u ovom malenom crvenom priručniku čitanja govora tijela…O autorima


Allan i Barbara Pease među najuspješnijim su autorima knjiga o vezama. Napisali su ukupno 16 uspješnica, od kojih je devet naslova zauzelo prva mjesta na listama najprodavanijih. Svake godine održavaju seminare u gotovo 30 država. Njihove su knjige objavljene u više od stotinu država, prevedene na 52 jezika i prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Redovito se pojavljuju u medijima diljem svijeta. Njihov je rad tematiziran u devet televizijskih serija, dvije kazališne predstave i jednom filmu pa njihovu publiku ukupno čini više od 100 milijuna ljudi. Mjesečnu kolumnu o vezama čitalo je više od 20 milijuna čitatelja u više od 25 država. Imaju šestero djece i sedmero unučadi. Žive u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu.
.

Ostale naslove Allana i Barbare Pease potražite ovdje.

Iz knjige

.

“Većina muškaraca nije vična čitanju poruka ženina prvog pogleda pa će ga ona stoga morati ponoviti triput prije no što prosječan muškarac shvati poruku, četiri puta za sporije pripadnike, a pet ili više puta za zaista teže slučajeve muškog roda.”

.
Preporuke svima koje zanima proučavanje govora tijela ili bi željeli postati detektor laži svoga partnera.


Link za kupnju: https://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ljubavni-govor-tijela/