Prljavi seksi bogataš ★ Laurelin Paige

Izdavač: 24sata Knjige

Ocjena: 4/5 ★★★★

Prevela: Lidija Milenkov – Ečimović

Serijal: “Dirty Duet”, knjiga prva


“Postoje muškarci s kojima možete planirati budućnost i postoje oni koji žele raditi samo prljave stvari.”O knjizi


Kada sam upoznala Donovana Kincaida, znala sam da je bogat, ali ne i koliko. Iskreno, jedina mi je želja bila zavesti njegova najboljeg prijatelja.
Svjesna sam da siromašne djevojke poput mene nemaju šanse kod frajera kao što su Weston King i Donovan Kincaid, ali bila sam zaljubljena u njihov svijet, svijet prepun tuluma, seksa i moći.

Znala sam što želim – koga želim – dok se jedne noći njihov svijet nije okrenuo protiv
mene, a Donovan me morao spasiti. Donovan me spasio, Weston naposljetku zamijetio, a ja sam naučila što znači biti dio njihova svemira. I kako je to izgubiti ga. Deset godina poslije, pronašla sam put za povratak. Povratak u njihov svijet.
Povratak k njemu.
Ovoga sam puta spremna. Sada znam kako njihov život funkcionira, znam sve njihove prljave trikove koje će Donovan iskoristiti kako bi me uništio. Ali, teško je odoljeti. Pogotovo kada sam svjesna koliko će mi se to svidjeti.


Moj dojam


Nema se tu što previše mudrovati. Mogla sam opaliti trojku ovoj knjizi zbog već ustaljene šablone “50 nijansi”, ali čemu? Zna se kako su koncipirani ovakvi romančići i da ne služe nikakvim prosvjetljujućim i emotivnim otkrićima niti katarzičnim gejzirima nego eto, služe da bi se mozak from time to time “izveo malo na ispašu” i odmorio ko’ čovjek u eskipističkom svijetu strastvenih igrica…


Ukratko;

Sabrina je siromašna.

Donovan je bogataš.

Sabrina očajno želi Donovana…

On nju želi… (samo) u krevetu…

Oni se poseksaju (naravno)… Tj, točnije… On ju uzme…

I odgurne…

Neki privilegirani sin (bogatunčić) pokuša silovati Sabrinu, no njezin Superman Donovan ulijeće i u posljednji ju trenutak spašava…

Ona se još više zateleba u svog spasitelja/mučitelja…

On ju opet odguruje od sebe…

Godine prolete…

Heroina Sabrina upoznaje prezgodnog šarmera i igrača, Westona, koji (igrom slučaja) dijeli firmu sa Donovanom… I oni se isto tako poseksaju (naravno)… Weston pada na seksi pametnice i tako padne na Sabrinu jače nego na ostale svoje “sexy igračke” te joj ponudi izuzetnu poziciju u svojoj firmi.

Ona pristane…

No, kako sam rekla, Weston dijeli firmu s Donovanom i kad se Sabrina pojavi u njihovoj firmi, vruće igre “mačke i miša” započnu…


Ovako…

Što se našeg Supermena i Pepeljuge tiče…

Sabrina mi se uopće ne sviđa. Sva je nekako bezlična, bez svojeg “ja”, titrajuća i s nimalo samopoštovanja.

A Donovan je baš pravi sexy ser*nja.


Ova knjiga je prvi dio serijala “Dirty Duet”, a prvi par (Donovan i Sabrina) je u fokusu u prve dvije knjige. Preostale dvije knjige su o Westonu i Elizabeth.


U knjizi se stalno pojavljuju, između redova, i između seks scena, razmatranja o mjestu žena u poslovnim carstvima kojima još uvijek prednjače muškarci… Isto tako, naglasak je i na psihološkom aspektu žena koje su žrtve pokušaja silovanja…


“Naravno da ga želim tužiti. Samo… Još jednom sam razmislila. U glavi sam na brzinu odvrtjela scenarij – bijeloga bogatog dečka za napad optužuje bezimena cura. Pio se alkohol. Stvarnog silovanja nije bilo. Ugrozila bih stipendiju. Nema šanse da bi ovo završilo u moju korist, koliko god ja to željela. I koliko god svijet trebao hrabrih ratnika koji će se boriti za žene žrtve nasilja, to nije ono što sam željela za sebe. Sram me je zbog toga, ali to je moja istina.”


Što sama autorica kaže o ova svoja dva protagonista:

“Donovan Kincaid i Sabrina likovi su koji su me dugo gnjavili i borili se da ispričam njihovu priču onako kako ničija priča prije nije ispričana. Mislim da bih poludjela od njihove gnjavaže da nisam dobila priliku sjesti i napisati ovu knjigu.”


Na momente frustrirajuće, ali tom nekakvom eskipističko erotskom naboju koji otpušta endorfine i liječi stres svakodnevice.

Uglavnom…

Orgazmičko i prožimljajuće…

Laurelin stvarno ima talent za pisanje slikovitih scena.

Jedino me malo nerviralo što je cijela ova knjiga napisana iz Sabrinine perspektive, a pošto je ona sva nekako mlaka, nije ravno doživljaju i uživljavanju koje bi bile mnogo više prožimljajuće da su napisane iz perspektive Donovana…


O autorici


Laurelin Paige uvrštena je među najprodavanije autore časopisa New York Times, Wall Street Journal i USA Today. Obožava romantiku, a na sramotu njezine tri kćeri, iznimno se veseli pogledu na poljupce i romantične scene. Kada se ne bavi čitanjem i pisanjem seksi priča, najvjerojatnije pjeva, gleda serije Igra prijestolja i Letterkenny ili sanjari o Michaelu Fassbenderu. Ponosan je član međunarodne organizacije Mensa iako u njoj aktivno ne sudjeluje.Citati


“To je tako tipično za Donovana Kincaida, ono po čemu je glasovit – bio je poznat kao majstor za manipulaciju. On je lutkar koji povlači konce i sada me privukao prema sebi. Zašto se ona na kraju pretvorio u led?”


“Zašto me nastavio gurati u vezu s Westonom dok se istodobno ponašao kao da ga privlačim?”


“Znanje tjera strah.”


“Tebi je ovo igra. Gurneš me prema Westonu, pa me odvučeš od njega. Gurneš me opet, ali postaviš prepreku. Onda me opet gurneš, ali istodobno me zavodiš tako da ne znam što u stvari želiš.”


“Iz iskustva s tragedijom naučila sam važnu lekciju o tome kako se nositi s tako teškim stvarima – smiješiš se, kimaš glavom i ideš dalje.”


“Volim se igrati silovanja s tipom koji me spasio da me netko drugi ne siluje.”


Preporuka ljubiteljima modernih romansa u stilu “50 nijansi”, kinky igrica, vrućih scena i erotskih naboja…Link za kupnju: https://stilus-knjiga.hr/proizvod/prljavi-seksi-bogatas/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s