Gospodin bogatun ★ Vi Keeland ★ Penelope Ward

Izdavač: Znanje

Ocjena: 4/5 ★★★★

Prevela: Ana Katana


Sexy pričica u stilu ovih dviju kraljica knjiških erotskih romansi.O knjizi / Moj dojam


Bianca George, novinarka Finance Timesa, zapne u liftu velike kompanije gdje ima dogovoreni intervju s direktorom. U liftu upoznaje privlačnog muškarca koji joj se predstavi kao dostavljač Jay i ona mu ispriča kako kasni na intervju s Dexom Truittom, Gospodinom Bogatunom, koji je zasigurno uobražen, bahat i bezobziran, kao i svi takvi mladi nasljednici. Intervju je otkazan, no Dex Truitt joj ponudi da ga obave e-mailom, pa se njih dvoje počnu dopisivati. Biancino mišljenje o Dexu pomalo se mijenja i ona shvati da joj se počinju sviđati oba muškarca – Jay s kojim izlazi i Dex s kojim noću razmjenjuje mailove. No ono što Bianca ne zna jest to da su Dex i Jay zapravo ista osoba. Hoće li Bianca ijednome od njih moći oprostiti ovu nevjerojatnu prijevaru?

Ja sam uživala u knjizi. Nije to sad literatura za koju ćete reći da vas je bacila na koljena, ali je literatura za pustiti mozak da odlebdi i da uživa u lakoći postojanja… Ništa spektakularno, ali zadovoljavajuće štivo za opuštanje. Ima romantike, ima sexa, ima napetosti i ima humora. Romantična komedija umotana u korice knjige. Dex je u nekim momentima (zajedno s Jayom) zreo za ludaru, ali i on i njegov alter ego su predivni i iznutra i izvana kako to već biva kod likova romantičnih eskapada ovog autorskog dvojca…

I da, još sam nešto primijetila… Uvihek je tu i mrvicu drame koja je nekako uvijek povezana sa mogućim incestom… Hahaha…

Sve u svemu, preporuka svima koji vole ovakavu knjišku razbibrigu.


O autoricama


Vi Keeland nalazi se na prvom mjestu top-ljestvica New York Timesa s preko milijun prodanih primjeraka. Živi u New Yorku sa suprugom i troje djece. Znanje je dosad objavilo njezine romane “Šef iz snova” i “Egomanijak”.


Penelope Ward najprodavanija je autorica New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala. Penelope, njezin muž i djeca žive na Rhode Islandu. Autorice je knjiga “Zabranjeno voće” i “Neodoljivi susjed” (objavljene u Znanju) koje su također postale svjetski bestseleri.

Recenzija naše prve pročitane knjige ovog knjiškog dueta: Gospodin uobraženi


Citati


“Ako postoji riječ kojom bih opisao svoj sadašnji život, ta riječ bi bila zahvalnost. Bio sam prokleto sretan što imam svoju prekrasnu obitelj. Znao sam, bez zrnca sumnje, da ih nikad ne smijem uzeti zdravo za gotovo. Kad nekoga zamalo izgubiš, naučiš ga cijeniti. Ništa te ne može bolje naučiti nego gubitak.”“Prebrodit ćemo sve dokle god smo iskreno jedno prema drugom.”


“Tajne i laži polagano nas proždiru sve dok ne izađu na vidjelo.”


“Preuzimanje odgovornosti je važna stvar u ljubavnoj vezi.”


“Napokon sam sebi priznala da me više plašilo ne riskirati, nego ponovno biti povrijeđena.”


“Najbolji terapeuti imaju četiri noge i rep.”


“Pokušavam usporiti od kad sam te upoznao. No kad si ti u pitanju, Mala George, znam samo za jednu brzinu.”“Postoji izravna povezanost između neto vrijednosti jednog muškarca i njegova ponašanja. Što je viši porezni razred, to su gori njegovi maniri.”


Preporuka svima koji vole romantične knjige prepune erotike.Link za kupnju: https://znanje.hr/product/gospodin-bogatun/400300

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s