Put boginje ✩ Buđenje boginje ★ Daniela Uzelac

Knjiga 1.
Izdavač: Beletra

Stranica autorice: https://www.putboginje.com/


Put Boginje je jedan od boljih priručnika  u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.O knjizi/Moj dojam


Iskreno i uživljeno, u svojoj knjizi „Buđenje boginje“ Daniela Uzelac piše o znanjima koja tek treba dokazati i usvojiti. Svaki korak na tom putu mijenja i svijest i stvarnost, a to izaziva ushit: woooow! Jer istina iscjeljuje. Put djeluje! I zato ga autorica velikodušno dijeli sa svima koji žele uživati u tome što jesu, otkrivati svijet žene, odbiru voljeti i spremni su zaplesati jednu avanturu. Čarobnu. Ljubavnu.

„Nova slika o tebi – to si ti ostvarena u punom potencijalu“, upućuje nas “Buđenje boginje”, prva knjiga serije “Put Boginje”, nastale prema istoimenoj stranici na Facebooku. Stvaranje takve slike traži maštu, razigranost i kreativnost, a kvalitete te slike mogu se nabaviti u svakom nebeskom supermarketu. Ima ih bezbroj, besplatne su i svuda dostupne: ljepota, zdravlje, radost, ljubav, ženstvenost, senzualnost, smirenost, sigurnost, nepovredivost, jasnoća, mudrost… Uzmi što trebaš i koliko želiš!
Ljubav i ljepota nisu nešto što se slučajno dogodi ili ne. To je znanje i ponašanje. Disciplina. Vježba. Art. Posvećenost osjećajima. Opuštanje smijehom. To je aktivno odbacivanje strahova te odabir otvaranja upravo onda kada smo se navikle oklopiti emocionalnim dramama zaštite.
I kako raste sposobnost širenja i predavanja, tako i muškarac postaje spremniji zajedno s nama razarati svaku laž, pouzdano nas vodeći iz zatvora nesvijesti u prostranstvo svijesti. Jer duboka ženstvenost doziva duboku muževnost.


Od savjeta kako se bolje osjećati u svom tijelu, kako osvijestiti da nije svaki zatomljeni osjećaj – “glad” i kako nam naše misli pomažu ili odmažu u životu, ova mala knjiga je prepuna inspirativnih savjeta i vjerujem da je inspirirala i  da će i dalje inspurirati  mnoge žene.

Ova knjiga nije “my cup of tea”, ali vjerujem da će biti na pomoći mnogima.


„Kad bi me nešto mlatnulo po glavi, mogla bih zaboraviti svoje ime, dob, adresu, zanimanje, porijeklo. Mogla bih zaboraviti sve, ali ne bih mogla zaboraviti da sam – žensko. Nijedno postignuće, probitak, priznanje ili putovanje nije me usrećilo kao trenuci u kojima sam se osjećala kao – žena. Bile su to iskrice prisutnosti. Potpunosti. Senzualnosti. Tjelesnosti. Povezanosti. Plesanosti. Ekstatičnosti.
No, dostizanje tih trenutaka uglavnom je ovisilo o muškarcu. Vrlo posebnom. I zahvalna sam na svakoj gesti istinske muževnosti koja bi dodirnula moju bit i otvarala me iskustvu ženstvenosti. Ali to je bilo tako rijetko da je tužno. Srećom, sve se mijenja. Budimo se. Postajemo svjesne da na cijelom svijetu ne postoji muškarac koji nam može dati žensku moć. Jer on je nema. Mi je imamo…“


O autorici


Daniela Uzelac od 2013. godine uređuje Facebook stranicu Put Boginje na kojoj kroz svakodnevne postove piše o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Sa snažnim trendom porasta followersa i stotinjak tisuća klikova mjesečno, a zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica Put Boginje u 2015. godini postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti.


Dijelovi iz knjige


“Ni jedna žena nije rođena žrtva. Svaka je žena rođena ratnica.”


“Mišića imaš koliko vježbaš.
Pameti imaš koliko učiš.
Volje imaš koliko hoćeš.
Osmijeha imaš koliko širiš.
Ljubavi imaš koliko voliš.
Vremena imaš koliko usporiš.”


“Svemir te diše. Disanjem te puni životnom silom. Ta ti tajanstvena sila daje svijest, energiju i informacije. Misli su kao i životna sila, spoj energije i informacija. Ali često suprotnog naboja.


“Tijekom dana dodiruješ svašta, uprljaš ruke pa ih opereš. Međutim, ti isto tako skupljaš otpatke na svom polju, akumuliraš mnogo neželjenih energija, psihičkih čestica prašine i emocionalnih mrlja.”


“Daj se suncu. Gola. Nek’ svjetlost prodire kroz svaku tvoju poru. Podaj se vodi. Plivaj. Roni kao sirena. Prepuštaj se vjetru. Nek’ ti mrsi kosu. Kao šumska vila hodaj bosa. Tako dolaziš u izravan kontakt sa zemljom.”


Preporuka svim ženama koje su zapele na nekom dijelu svog puta i potrebno im je jedno žensko buđenje, inspirativni vjetar koji će ponovno pokrenuti vaša jedra.Link za kupnju: https://beletra.hr/prirucnici/put-boginje-1-budenje-boginje/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s