Moćni Goran ★ Željen Popadić

Izdavač: Naklada Fragment

Ocjena: 5/5 ★★★★★

Ilustrirala: Zdravka Koljanin


Divan poklon djetetu sanjaru… ☁️⭐☁️🚒☁️⭐Kratki ogled


Ajmo se malo odmaknuti od bizarnih štiva uz jednu nevinu slikovnicu koja je pravi izbor kao poklon djetetu.

Priča je ovo o dječaku koji se po noći u svojim snovima pretvara u superjunaka. Ova, prva u nizu slikovnica, ‘Moćni Goran – Ja, vatrogasac…’, dio je serijala slikovnica o dječaku Goranu koji u snovima postaje ono što prethodnoga dana doživi. U prvome dijelu, dječak Goran s majkom svjedoči požaru, a na kraju dana i sam postane vatrogasac.

Tvrdi uvez i 14 stranica prekrasnih ilustracija Zdravke Koljanin popraćene tekstom splitskog autora Željana Popadića pravo su malo umjetničko djelo. Slikovnica je namijenjena djeci od 1. do 5. godine, premda u njoj mogu uživati i stariji. Pa čak i sami roditelji… 🤭“Djeco, ako ste ikad poželjeli biti nešto u životu, znajte da je to i moguće. Sve što vam treba je čarobna pidžama, malo mašte i puno sna. Dječak Goran će vam pokazati da možete biti što god poželite, pod uvjetom da to jako želite. Svaki posao je težak, ali naš Moćni Goran savladava i najteže prepreke s osmijehom na licu. Bitno je sanjati.
Zato djeco, sanjajte…”


O autoru


“Vatrogasac koji svoj poziv želi približiti djeci”

Željen Popadić rodio se 23. svibnja 1986. godine. Cijelo djetinjstvo proveo je u malom mjestu kraj Splita, u Žrnovnici, a ondje je i završio osnovnu školu. Srednju školu završio je u Splitu, a odmah po završetku školovanja upisao je i završio vatrogasnu školu.

Pisanjem se bavi rekreativno, ali jako uživa u tome. Osim tekstova za slikovnice, piše i na svom blogu satiričnog naziva Seral tribune. Navedeni blog otvorio je po uzoru na preminulog Predraga Lucića, vođen njegovom slavnom rečenicom: Budi svoj Feral!

Također, ostvario je odličnu suradnju i s portalom supermame.hr, za koji ponekad piše.

Trenutno radi kao vatrogasac u splitskom brodogradilištu i ima svoj obrt.


*dio o autoru preuzet sa stranice:

Željen PopadićLink za kupnju: https://nakladafragment.com/novosti/najava-mocni-goran-ja-vatrogasac/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s