Kreativci ♡ Polonapolona

Rijetko tko nije već čuo za PolonuPolonu… 🤗

Rijetko koji knjiški moljac nije škicnuo ove šalice u knjižari Hoću knjigu… ☕Ali svejedno… Ovaj post je samo njihov prostor.

Mi smo se u njihove šalice zaljubili još 2019. kad smo skužili da, između svih ostalih likova, imaju i Teslu.

Stacionirani su u Ljubljani (Slovenija), a inspiracija su im ikone filmske i glazbene (ali i knjiške) industrije.

Sve je započelo studiranjem u Parizu… Polona Pačnik, talentirana ilustratorica ovih prekrasnih šalica je u Francuskoj provela četiri godine, ali se zbog ljubavi vratila u Ljubljanu. Tamo je usprkos svima koji su joj govorili da se od crtanja ne može živjeti pokrenula vlastiti biznis. Iako joj je trebalo neko vrijeme da se odvaži na sve to, ona je ipak dokazala svima da ništa nije nemoguće kad čovjek slijedi svoje snove i svakodnevno mukotrpno radi na njima.

Inspiraciju dobiva i i knjiga koje rado guta… Najdraži autori su joj Agatha Christie, Bill Bryson, Neil Gaiman i Jane Austen.

Između ostalih likova na šalicama i tanjurićima, u njezinom asortimanu ilustracija možete naći i Fridu Kahlo, Freddyja, već spomenutog Nikolu Teslu, Mariju Jurić Zagorku, Tita, Žuži… 😁

U darivanju koje sponzorira Polonapolona moći ćete osvojiti upravo Žuži šalicu. 🤗

Svi Polonini proizvodi mogu se bez pol’ frke prati u perilici suđa i koristiti u mikrovalnoj. Porculan od kojeg su šalice napravljene je premium kvalitete, robusan i dosta težak, tako da se šalice ne mogu tako lako razbiti ni oštetiti.Kako ne znaju dobro hrvatski, evo jedno kratko predstavljanje na engleskom jeziku:

“Cool gifts for lovers of pop culture.”

“We are a homegrown brand from Ljubljana, Slovenia, and are best known for our coffee cups with witty illustrations inspired by iconic pop figures.

As we are not fans of handwashing, our products are dishwasher and microwave safe.

All of our heavy-duty porcelain is of premium quality, hand-finished and manufactured in Europe.”Sav asortiman možete kupiti na njihovoj stranici: http://www.polonapolona.com
Do sutra imate popust 10% na sve iz njihova webshopa uz kod: MOLJAC10

A neke od proizvoda možete kupiti i u našim Hoću knjigu knjižarama.I za kraj, pogledajte kako lijepo zapakirane dolaze šalice:Potražite PolonuPolonu na:

Facebook: @Polonapolona, naša ta domača stran

Instagram: @polonapolonashopIzvor: privatna arhiva/polonapolona.com


Izvor: privatna arhiva/polonapolona.com


Izvor: privatna arhiva/polonapolona.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s