Kreativci ♡ Flower Children

TKO JE FLOWER CHILDREN?

Kristina Jaranović. 🤗
Žena. Majka. Poduzetnica. 🌷🌺🌱
Zaljubljenik u život, ljude, prirodu i umjetnost. 🌼 🌿 Stvarateljica predivnog nakita i modnih dodataka, spisateljica inspirativnih misli i fotografkinja svojih prekrasnih kreacija.FLOWER CHILDREN je specijalizirani umjetnički nakit od tkanine dizajnerice i poduzetnice Kristine Jaranović. Pokrenut je 2010. kao odgovor na strast koja je u njoj bujala, kao odgovor na ljubav i želju za stvaranjem unikatnog nakita. Nit vodilja joj je uvijek bila da se jednostavna odjevna kombinacija upotpuni nečim drugačijim što bi, odmah na prvu, privuklo tuđe poglede. Nečim naoko golemim, cvjetnim, šarenim, predivnim…Kristina inspiraciju pronalazi u ženama svih generacija, ženama koje se ne boje pokazati svoju osobnost, svoju vrijednost, svoju “drugačijost”. U onim ženama koje ne možete ukalupiti, ženama koje su dovoljno hrabre i samouvjerene da iskoče iz mase i budu ono što zaista jesu.

Otkako je postala majka (2014.), istu inspirativnu notu želi prenijeti i na mlađe generacije – kako bi odrasle u samosvjesne mlade žene i kaže Kristina, kako ne bi dozvolile svijetu da ih “modelira” po nametnutim normama i standardima.Neka vam ukratko ova nevjerojatna žena opiše svoj put od trnja do cvijeća:

“Životni putevi su čudni tako da sam radno bila svašta nešto. Iako sam u svaki posao davala 101% sebe, radeći kao da radim za vlastiti profit – to nije bilo to.
Osjetila sam da sam stvorena za nešto više – stvorena da živim i gradim vlastite snove.

Kažu da sreća prati hrabre, pa se 2016. napokon službeno otiskujem u poduzetničke vode i otvaram prvi umjetnički atelje nakita u svom gradu.

Svakim danom sve više i više rastem te stavljam poslovanje na stabilne noge. Nemam planova, imam samo jedan cilj: biti bolja od sebe jučer. Stvarati, uveseljavati ljude svojim kreacijama, mislima i fotografijama, živjeti ovaj svoj kreativni poziv i da me um i ruke služe do penzije. 🌷🌿🌺🌿🌷🌿

Jednostavno, sigurna sam u ovo što radim jer vjerujem da je čovjek istinski sretan samo onda kad radi ono što voli i kad voli ono što radi.

A za osvajanje svijeta dovoljan je prstohvat sreće, hrabrost, pozitivan stav i najširi osmijeh.
Ali, život bi bio tako jednoličan kad bismo, uz sve to, nosili i dosadan nakit.”I tako… Tu uskače FLOWER CHILDREN – da oboja Vaše živote, da unese sreću i radost.

Zato ovo nije priča o nakitu.
Ovo je priča o LJUBAVI.Facebook: Flower Children by Kristina Jaranović

Instagram: @flowerchildren_jewelry
Sve fotografije u ovom postu vlasništvo su ©Flower Children by Kristina Jaranović

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s