ZVIJER U NAMA ★ Iva Kolega

Ocjena: 4/5 ★★★★
Izdavač: Naklada Fragment

Napeto i uzbudljivo psihološko štivo koje ocrtava probleme suvremenog društva na jedan mračan, razoran, pomalo šokantan i upečatljiv način. Razorna snaga ljubomore. Mračna i snažna poruka koja nas ponuka da preispitamo sebe same i ljude oko nas u jednom dubljem psihološkom smislu.

„𝘖𝘵𝘷𝘰𝘳𝘦𝘯𝘰 𝘩𝘷𝘢𝘭𝘪𝘴𝘢𝘯𝘫𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘥𝘰𝘷𝘪𝘮𝘢 𝘥𝘰𝘴𝘢𝘥𝘯𝘰 𝘫𝘦 𝘪 𝘮𝘢𝘭𝘰𝘨𝘳𝘢đ𝘢𝘯𝘴𝘬𝘪, 𝘵𝘰 𝘫𝘦 𝘯𝘢č𝘪𝘯 𝘯𝘢 𝘬𝘰𝘫𝘪 𝘣𝘪𝘷š𝘢 𝘴𝘪𝘳𝘰𝘵𝘪𝘯𝘫𝘢 𝘪𝘭𝘪 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢š𝘪 𝘴𝘷𝘪𝘮𝘢 𝘯𝘢𝘣𝘪𝘫𝘢𝘫𝘶 𝘯𝘢 𝘯𝘰𝘴 𝘴𝘷𝘰𝘫 𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘫𝘢𝘭𝘯𝘪 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘵𝘪ž.“

Šesnaestogodišnja odbojkašica i odlikašica netragom nestaje. Njezina je majka bivša misica i uspješna vlasnica frizerskog salona, a očuh joj Hari ugledan je poduzetnik. Inspektori Ervin i Kris ispituju sve redom koji su bili bliski s nestalom tinejdžerocom… Sasvim polako, ali sigurno poniremo stranicu za stranicom sve dublje u psihološku strukturu ovog krimića…

„𝘒𝘰𝘭𝘪𝘬𝘰 𝘳𝘰𝘥𝘪𝘵𝘦𝘭𝘫𝘢 𝘮𝘪𝘴𝘭𝘪 𝘥𝘢 𝘱𝘰𝘻𝘯𝘢𝘫𝘦 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘶 𝘥𝘫𝘦𝘤𝘶, 𝘢 𝘨𝘳𝘥𝘯𝘰 𝘴𝘦 𝘷𝘢𝘳𝘢.“

Sporogoreći početak gdje na kapaljku dobivamo informacije kriv je za ocjenu manje, ali kako se radnja odmotava, aautorica nas počinje sve više i više hraniti; i pred nama se ukazuje freska izgrađena od bogatih psiholoških portreta likova, i tako sve do kulminacije – šokantnog kraja koji nam ostavlja gorki okus u ustima. Balast drame, tragedije, napetih odnosa, razorne snage ljubomore i inata ocrtavaju vjerno nuspojave vremena u kojem živimo.

„𝘕𝘪𝘫𝘦 𝘳𝘪𝘫𝘦𝘵𝘬𝘰𝘴𝘵 𝘥𝘢 č𝘰𝘷𝘫𝘦𝘬 ž𝘦𝘭𝘪 𝘶𝘣𝘪𝘵𝘪 𝘴𝘷𝘰𝘫𝘦𝘨 𝘣𝘭𝘪ž𝘯𝘫𝘦𝘨.“

Mračna poruka koju šalje autorica ovim kriminalističkim romanom, unatoč svoj svojoj brutalnosti, moćna je jer je tako realna, tako moguća u ovom sve bolesnije frenetičnom društvu u kojem živimo.

„𝘚𝘬𝘭𝘰𝘯𝘪 𝘴𝘮𝘰 𝘻𝘢𝘣𝘪𝘫𝘢𝘵𝘪 𝘨𝘭𝘢𝘷𝘶 𝘶 𝘱𝘪𝘫𝘦𝘴𝘢𝘬 𝘪 𝘨𝘭𝘶𝘮𝘪𝘵𝘪 𝘯𝘰𝘫𝘦𝘷𝘦.“

Jeste li čitali? Volite li ovakve romane?
Ako je odgovor da… Ovo je jedan od onih koje ćemo darovati vjernim i aktivnim pratiteljima u paketu s još tri. 🧡

„𝘋𝘢𝘬𝘭𝘦, 𝘫𝘰š 𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰𝘮 𝘴𝘦 𝘱𝘰𝘵𝘷𝘳đ𝘶𝘫𝘦 𝘥𝘢 𝘫𝘦 𝘭𝘶𝘥 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘰𝘯𝘢𝘫 č𝘪𝘫𝘢 𝘴𝘦 𝘭𝘶𝘥𝘰𝘴𝘵 𝘯𝘦 𝘱𝘰𝘬𝘭𝘢𝘱𝘢 𝘴 𝘭𝘶𝘥𝘰šć𝘶 𝘷𝘦ći𝘯𝘦.“

Link za kupnju: https://nakladafragment.com/knjige/knjige/zvijer-u-nama-iva-kolega/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s